OPEN AIR 2021 (9 Juli)

Datum

09 jul 2021
Verlopen!

Tijd

16:00 - 22:00

Urenschema

Vrijdag 9 Juli 2021

16:00
The HADACOL TREMBLERS
19:00
GUTBUCKET

16u: THE HADACOL TREMBLERS

19u: GUTBUCKET

GRATIS evenement in de tuin van het TOOGENBLIK

We leven de geldende coronamaatregelen na (mondmasker, handgel, afstand, bubbel) Iedereen brengt zijn eigen strandstoel/ligzetel/sofa mee.
!!! GRATIS INKOM !!!
Een bijdrage van 5 euro kan gestort worden op rekening van Toogenblik BE 89 7340 4289 1385  met vermelding “Open Air Concert”
Bij slecht weer gaan de optredens door in GC De Linde (onze overburen – Kortenbachstraat 7, 1130 Haren)

THE HADACOL TREMBLERS (16u)

Over:

The Hadacol Trembers zijn een hedendaags combo van vier rootsmuzikanten in de ban van Western Swing, de weergaloze sound die in de jaren '30 en '40 dansend Texas op z'n kop zette. Ontstaan als een blend van old time fiddle muziek en hot jazz, zorgde deze unieke smeltkroes van stijlen destijds voor een totaal nieuwe en unieke sound. Met hun kunsten op fiddle, gitaar, banjo, lap steel en contrabas brengen ze de muziek hot zoals het hoort. De Hadacol Tremblers brengen het allemaal met een natuurlijke mix van swing, humor en tragedie. Kom dus mee feesten en laat u meeslepen door de Hadacol Boogie!

The Hadacol Tremblers

Video:

Foto’s

Meer info over THE HADACOL TREMBLERS:

GUTBUCKET (19u)

Over:

GUTBUCKET is een blues trio – slide gitaar, bas en drum – dat zijn originele songs heeft geint op de rauwe delta blues van de Mississippi maar een onbetwistbare eigen hedendaagse injectie toevoegt van rock soul en jazz. Het resultaat is verfrissend nieuw maar tegelijk ontegensprekelijk rauw en authentiek. Zang/gitaar/harmonica : Remko Bas : Rik Drums: Michael

GUTBUCKET

Video:

Foto’s

Meer info over GUTBUCKET:

QR code

Locatie

Toogenblik
Kortenbachstraat 11
Website
https://www.toogenblik.be

Organisator

Toogenblik
Telefoon
+32472633533
Email
[email protected]