Helen Flaherty & Band

Datum

23 feb 2024
Verlopen!

Tijd

20:30

Kosten

€15.00

Urenschema

Vrijdag

20u30
Helen Flaherty & band

Inkom € 15 / vvk € 13
Voorafbetalingen kunnen op BE89 7340 4289 1385 met als mededeling “Helen FLAHERTY & BAND”

Helen FLAHERTY & BAND

Over:

Nu de hoogtijdagen van de Celtic Wave al weer geruime tijd achter ons liggen, worden we niet elke dag meer getrakteerd op een album vol met Keltische muziek. De goedlachse Schotse Helen Flaherty kennen we natuurlijk al jaren als de zangeres van de Ierse groep Shantalla uit Brussel. Naast deze groep werkt Flaherty al jaren aan allerlei muzikale projecten. Zo nam ze jaren geleden al eens een soloalbum op, werkte ze met trekharmonicaspeler David Munnelly en was ze zangeres in de groep Andar. In al deze projecten is daar altijd de Vlaamse stergitarist Philip Masure aan haar zijde.

In The Helen Flaherty Band is Masure vanzelfsprekend ook weer van de partij, bijgestaan door violist Siard de Jong (ook al violist in Andar). Het album Gazing at the Moon werd opgenomen in de huisstudio van Philip Masure in Herentals.

 

Philip Masure is een veelgevraagd gitarist en behoort tot de besten in Europa. Hij speelde in talloze bands en is te horen op meer dan 100 cd’s.

 

Siard de Jong bespeelt viool, banjo, citern, mandoline, bouzouki, fluit en sax. Hij maakt deel uit van diverse bands. De bekendste is Fling.7

Helen FLAHERTY & BAND

Video’s:

Foto’s

QR code

Locatie

Toogenblik
Kortenbachstraat 11
Website
https://www.toogenblik.be

Organisator

Toogenblik
Telefoon
+32472633533
Email
[email protected]