OPEN AIR 2021 (23 Juli)

Datum

23 jul 2021
Verlopen!

Tijd

16:00 - 22:00

Urenschema

Vrijdag 23 Juli

16:00
ROEL VAN BAMBOST EN STEF WOUTERS
19:00
DRIES BONGAERTS & CO

16u: ROEL VAN BAMBOST & STEF WOUTERS

19u: DRIES BONGAERTS & C°

GRATIS evenement in de tuin van het TOOGENBLIK

We leven de geldende coronamaatregelen na (mondmasker, handgel, afstand, bubbel) Iedereen brengt zijn eigen strandstoel/ligzetel/sofa mee.
!!! GRATIS INKOM !!!
Een bijdrage van 5 euro kan gestort worden op rekening van Toogenblik BE 89 7340 4289 1385  met vermelding “Open Air Concert”
Bij slecht weer gaan de optredens door in GC De Linde (onze overburen – Kortenbachstraat 7, 1130 Haren)

ROEL VAN BAMBOST & STEF WOUTERS (16u)

Over:

Raoul "Roel" Van Bambost is een Vlaams zanger en filmkenner en -recensent. Hij is vooral bekend als helft van het kleinkunstduo Miek en Roel. Hij studeerde één jaar aan de universiteit maar ervoer dat als te theoretisch. Hij schakelde over naar het Brusselse HRITCS, waar hij van 1962 tot 1965 een opleiding volgde

ROEL VAN BAMBOST

Stef Wouters. Het toeval wil dat ook Stef Wouters (*) aan het HRITCS studeerde (in de lichting met Stijn Coninx) en daarna als regisseur en producer werkte maar dan in de privésector. 25 jaar lang was hij de vaste gitarist van Miek en Roel en nu dus ook van Roel’s nieuwe project “De kleine Revolutie” - in duo of met extra muzikanten. (*) niet te verwarren met VTM-nieuwsanker Stef Wauters of naamgenoot VRT-producer Stef Wouters

STEF WOUTERS

Video:

Meer info over ROEL VAN BAMBOST & STEF WOUTERS:

DRIES BONGAERTS (19u)

Over:

Wie één song van Dries Bongaerts hoorde, of hem live zijn gitaar zag aanslaan, kan het getuigen: niemand blijft onbewogen bij het werk van deze Belgische singer-songwriter. Het duurt maar enkele seconden voor je verkocht bent aan zijn doorleefde stem en rauwe nummers die balanceren tussen blues en folk. Eens fan, altijd fan. Onder die fans ook bekende namen als Belgisch bluesicoon Roland, de Amerikaanse Grammy-genomineerde bluesman Guy Davis en de Noorse folk/country troubadour Torgeir Waldemar, die Dries meteen in Noorwegen uitnodigde voor enkele voorprogramma’s nadat Dries voor hem opende in België. Allemaal zijn ze het met elkaar eens: deze man hééft het. Zijn solodebuut For The Light In Thy Heart verscheen in oktober 2017 en werd uitstekend onthaald in de pers. Sindsdien speelde Dries al ruim honderd concerten in binnen- en buitenland. Dries Bongaerts is in 2021 artist in residence bij Muziekcentrum Dranouter. Zijn nieuwe album wordt in september 2021 verwacht.

DRIES BONGAERTS

Video:

Foto’s

Meer info over DRIES BONGAERTS:

QR code

Locatie

Toogenblik
Kortenbachstraat 11
Website
https://www.toogenblik.be

Organisator

Toogenblik
Telefoon
+32472633533
Email
[email protected]